Malazgirt Belediye Başkanlığı,Malazgirt Belediyesi

...::: Halkımızla Birlikte Daha Güzel Malazgirt İçin Elele:::...
Malazgirt

Etik Komisyonu
Nöbetçi Eczane
_________________
Detaylar için yukarıdaki resimi tıklayın
Site sayacı
Bugün : 92
Toplam : 573212
15.08.2008 Tarihinden Beri
Sayfa İzlenimi Aldık
Kamu Hizmet Standartları
» Atatürk İlköğretim Okulu Yenilendi.

İlçemizdeki  Atatürk İlköğretim Okulu, okul idarecilerinin girişimi ile, tepeden tırnağa yenilendi. Uzun yıllardır tadilat görmeyen Atatürk İlköğretim Okulu, devletten tek kuruş ödenek alınmadan adeta kolej haline getirildi. İlköğretim Haftası kutlamaları, tümüyle tadilattan geçen bu okulda kutlandı.Belediyeninde büyük destek verdiği okul tadilatında okul bahçesinde parke taşı ve bordür taşları döşendi ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

Okulun tadilattan geçirilmesi fikrini ortaya atan ve Okul Müdürü Ramazan Birer birlikte, yaz tatili boyunca inşaat işçisi gibi okulda çalışan müdür yardımcısı Sedat Kaya ise, “Okulumuzun tadilata ihtiyacı vardı. Biz de yardımsever vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın kapısını çalarak yardım istedik. Çimlendirme çalışmasından, basket potasına, kapılardan, okulun dış kapısına kadar her yeri yeniledik. Okulun iç ve dış cephesini boyadık, çeşmeyi onardık ve okulumuzun surlarını yeniden elden geçirdik. Okul idaresi ile yaptığımız çalışmalar sonucu böyle bir okul ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

İlköğretim Haftası’nda günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma gerçekleştiren Okul Müdürü Ramazan Birer, “Malazgirt’in coğrafi şartlarını göz önüne aldığımızda olmazsa olmazların başında eğitim alternatifinin olduğu bir gerçektir. Dünyanın her yerinde kabul edilmiş bir gerçek vardır ki, o da kalkınmanın lokomotifinin eğitim ve eğitilmiş insan olduğudur. Bunun için yapılacak en önemli yatırım da eğitime yapılan yatırımdır” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANINA   PLAKET

Okulun yaptırılmasında büyük emeği geçen, Belediye Başkanı Mehmet Nuri Balcı’ya plaket takdim  edilirken, mesaisini okulda geçirerek yeşillendirme çalışmalarını gerçekleştiren  Belediyemiz Ziraat Mühendisi Kenan Arslan’a ise teşekkür belgesi verildi.

[ Ekleyen  (kardelen33) | 07.10.2009 06:02:23 | Oy:  | Bu içeriğe oy verin ]
( Yorumlar (0) | Okunma : 1214 | Bu haberi yazdır)

Tıklayın
Üyelik
Kullanıcı Adı :

Şifre :

Güvenlik :

Hatırla :

» Yeni Kayıt !
» Şifremi Unuttum !
Yakında
... (100 %)
9 - Katılım
( Sonuçlar )
Google'da Ara
Sohbet
Video Klipler Sesli Chat 2008 Malazgirt Belediyesi Tasarım:kardelen33 Sesli Siteler
Webmaster mavi_sakal333 ©
Bu sayfa: 0,27 saniyede yorumlandı.